29 Aralık 2012 Cumartesi

Facebook Hesabı Kilitledim Nasıl Açarım ?


Diyorsanız, doğru yerdesiniz.Hesabınız kilitlendiyse muhtemelen cep telefonu numaranız kayıtlı değildi. Çok arkadaş eklediniz veya bir yerlere reklam bastınız ya da birilerine hakaret içeren sözler yazdınız.Bu sebeple hesabınız kitlenebilir.Hesabınızın ismi gerçek bir isim olmayabilir.Bunların hepsi hesabınızın kitlenmesi için geçerli bir sebep.
Hiçbirini yapmadım durduk yere facebook hesabım kilitlendi diyorsanız, açılması ihtimali daha yüksek.Muhtemelen e posta adresinizi uzun süredir açmıyorsunuz. Facebooka girdiğinizde de üst kısımdaki e posta adresinizi onaylayınız güncel değil gibisinden yazan yazıyı umursamadınız.Cep numaranızda kayıtlı değilse kitleniyor.
Facebook hesabınız kilitlendi ve herşey gitti arkadaşlar mesajlar fotoğraflar.Şimdi ne yapacaksınız? Tekrar açılırmı? Açılabilir tabi, veritabanından silinmiyor bu hesaplar. Ama araştırmalar gösteriyorki facebook hesabınızın kitlenmesinin sebebi telefon numaranızın onaylanmamış olması. Yapmanız Gerekenler :
Aşağıdaki adımları uygulayınız.
1-Hesabınıza istediğiniz bir internet tarayıcısından giriş yapın (IE, Opera, Chrome, Mozilla vb.)

2- Şimdi sizlere vereceğim adrese giriş yapın : https://www.facebook.com/confirmphone.php
3- Telefon Numaranızı belirtilen yere ekleyin.
4- Telefona Onay Kodu Gelecektir. Onu Yazın. %50 İhtimalle Hesap Açılacaktır.
Normalde hesabınız kitlendiyse facebook bir açıklama yapıyor ve bu adımları izleyin diyor.Ordakini anlamamışsanız benim yazdıklarımı da anlamayacaksınız.Soru soruyorsunuz ancak tam olarak hata mesajını yazmıyorsunuz.Mesaj gelmedi vs diyorsunuz.Cep numaranızı doğru yazmazsanız mesaj gelmez. Facebook sizi telefonla rahatsız etmez merak etmeyin. Burda amaç fake profillerin açılmasını önlemek. Gerçek kişinin gerçek bir telefon numarası vardır mantığı.


1 yorum:

  1. Bnim facbook acilmiyo gecici kilitlendi diyor ve arkadaslarini fotoraflarindan tani saatlik sinir konuldu diyo ne ypmaliyim hesabim sahte ynii farklii ism vardii ne ypmaliyim

    YanıtlaSil

 
Ping your blog, website, or RSS feed for Free
Tüm Hakları Saklıdır.2012- Resim Alımı Telif Hakkı Olarak Sayılır. facebookyardimblog